Shop navigation

Houdt u van quilten? Nou, de B 750 Quilters Edition ook

Genoeg plaats voor grotere projecten

De B 570QE met zijn verlengde vrije arm biedt 216 mm recht van de naald. Perfect om grote quiltprojecten met het grootste gemak uit te werken. Alle creatieve wensen bij het quilten kunnen hierdoor vervult worden.

Houd uw handen op de stof

Door middel van de zweefffunctie gaat de voet omhoog, maar blijft de naald in de stof steken, waardoor u gemakkelijk kunt manoeuvreren en keren tijdens het appliceren en quilten. 

Realiseer perfecte stiksels

De BERNINA steekregulator garandeert nauwkeurige streekkwaliteit en -resultaten bij elke snelheid tijdens quilten uit de vrije hand. Dit ongeacht de snelheid.

Quilt alle materialen met gemak

Het innovatieve BERNINA dubbeltransport voert de stof gelijkmatig van boven en onder door. Het wordt gemakkelijk in- en weer uitgeschakeld, hierdoor quilt je vele lagen zonder rimpels, uitstekend voor gladde of fijne materialen.

Automatische functies besparen tijd

Dankzij de automatische draadafsnijder worden de draden automatisch afgesneden. De naald blijft daarna in de bovenste positie staan, u heeft hierdoor meer tijd om u creativiteit uit te drukken.

Quilters zijn gek op patchworkvoet 97

De patchworkvoet #97 is de specialistische accessoire bij uitstek voor uiterst exacte doorvoor en hiermee kan u patchwork-delen met uiterste precisie aan elkaar naaien. Ontworpen voor rechte steken en ideaal voor het naaien van naadtoeslagen van 6,3 mm, extra zekerheid voor ervaren gebruikers.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :