Professionele naaisoftware

Gabriël  - software EOS 3 borduurontwerpsoftware biedt u diverse professionele mogelijkheden voor het creëren van borduurontwerpen. Uw borduurwerk is nauwkeuriger en mooier door het ontwerpen van de letters en woorden op deze naaisoftware, in Gent te verkrijgen bij Naaicenter Gabriël.

Minder referentiepunten nodig

U kunt eenvoudig verschillende bestanden, zoals vectorbestanden, maar ook .jpg en .bmp importeren in uw software waarmee u een borduurmotief ontwerpt. EOS 3 maakt gebruik van 'Bezier' punt-technologie waardoor u minder referentiepunten nodig heeft om een borduurmotief te ontwerpen.

EOS 3 is een compleet digitaal weergevende/bewerken-pakket, rekening houdend met alle aspecten van het digitaliseren van creatieve, inclusief talloze functies ontworpen om unieke borduurwerk resultaten te produceren. Het is borduurwerksoftware die zowel krachtig en zeer makkelijk te gebruiken is.

Stel ons uw vragen

Misschien heeft u nog bepaalde vragen over onze naaisoftware. Dan horen wij het graag van u. Stel Naaiatelier Gabriël uw vragen via de contactpagina.