Shop navigation

MCS-1500. Een gespecialiseerde coversteek en kettingsteekmachine. Perfect geschikt voor een professionele afwerking van zomen en zijnaden

Net als de professionals in de kledingindustrie, kunt u nu ook uw naaiwerk perfect afwerken met gespecialiseerde steken. De kettingsteek is extra sterk bij rekkende stiksels, dus uitermate geschikt voor het naaien van de taille of de zijnaden van een broek.

De coversteek is ideaal voor toepassingen zoals, eenvoudige zomen, manchetten en halslijnen. Vanwege de rekbaarheid van de steken is de coverlock ook ideaal voor elastische stoffen.

Bij de kettingsteek vormt de onderdaad een ketting aan de niet zichtbare kant van de stof, die bij rek extra sterk is.

De gevarieerde steken (4-draads coversteek, decoratieve steken, 3-draads coversteek en kettingsteek) inspireren en geven uw naaiwerk een professionele afwerking

De persvoethevel kan de naaivoet tot 8 mm omhoog brengen. De voorkant van de naaivoet kan omhoog veren zodat u de stof gemakkelijk kunt doorvoeren. Drukt u de pershevelvoetnog verder doordan komtr de naaitvoet zelfs tot maximaal 10 mm omhoog. Dit is handig bij het naaien van dikkeren of meerlaagse stoffen, bijvoorbeeld wanneer u linten meenaait.

Differentieel transport aanpassen om prachtige zomen te naaien, zelfs met elastische stoffen zoals gebreide stoffen en georgette. 

Eenvoudig de grijper inrijgen: druk op de knop en de grijper komt omlaag. 

De zoomlijnen iom de coversteekplaat helpen u de juiste afstand te behouden.

De persvoetdruk kan worden aangepast aan de soort stof die u wilt naaien. 

De naaivoet kan worden gebruikt als een geleider die zowel aan de linker- als aan de rechterkant evenveel druk geeft. Wordt standaard meegeleverd. 

De draadafsnijder aan de achterkant van de machine helpt u bij het verwijderen van de stof nadat u de naaivoet omhoog heeft gebracht aan het einde van de naad.

Optionele accessoires
  • Kettingsteek voet
  • Zoomgeleider (alleen voor coversteek)

 

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :