Naaicenter Gabriël in Gent voor naaimachines en strijkapparaten

 Beste klanten, 

Wegens de maatregelingen omtrent de bestrijding van het corona-virus zijn wij genoodzaakt de winkel tot eind april te sluiten. Wij houden jullie op de hoogte. 
Verzorg jezelf en jullie naasten. 

Karel

Bent u iemand die graag zelf de handen uit de mouwen steekt en aan de slag gaat met naald en draad? Dan biedt Gabriël, ons naaicenter in Gent, zeker een oplossing met de naaimachines en strijkapparaten die u bij ons terugvindt.

Ontdek ons ruim assortiment

Wat naaimachines betreft bieden wij heel wat topmerken aan, zoals Bernina, Husqvarna, Pfaff en Juki. Ook voor tweedehands oplossingen heten wij u bovendien van harte welkom. Op zoek naar een borduurmachine? Dan kunnen wij u ook verder helpen.

Maar ook wat strijkapparaten betreft willen wij u graag uit de nood helpen. Zo vindt u bij ons apparaten van de merken Stirotecnica, Press-Vite en Bielle. Want enkel het beste is goed genoeg voor ons. Borduursoftware is ook bij ons te verkrijgen.

Rijke geschiedenis

Grootvader Gabriël is in 1881 te Eeklo begonnen met de deur-aan-deurverkoop van naaimachines. Deze traditie is voortgezet door zijn schoonzoon Roger Ryckaert in Gent en Eeklo. Diens zoon Karel Ryckaert werkte als technieker bij de Firma Gabriël BVBA nu “Naaicentrum Gabriël”.

In 2001 opende Karel een pand in Gent Ledeberg en staat hij in voor de verkoop, onderhoud en de herstelling van naai- en strijkmachines. Zo wordt de familietraditie voortgezet. Wij doen ook herstellingen in eigen atelier, alsook aan huis en afhaal. 

Neem contact met ons op

Als u tijdens het doornemen van onze website nog op bepaalde vragen moest stuiten, dan neemt u best even contact op met Naaicenter en Naaiatelier Gabriël in Gent. Wij helpen u dan meteen verder.